Det finnes en del som mener og tenker at de har viktigere eller gøyere ting å gjøre enn å planlegge bryllup. Dette resulterer som oftest at man tar avgjørelser og gjør handlinger på impuls, og det er ikke bra om du ønsker et planlagt og godt gjennomført bryllup. Jeg lever i den tro om at alle vil at dette skal være en drømmedag og at den blir så spesiell som mulig, slik dere som gifter dere ønsker.


Man kan ikke av seg selv forvente at det skal poppe opp masse ideer som er gode og gjennomførbare. Når man står litt fast er det viktig med god inpirasjon. Ikke alle vet helt sikkert hva de ser etter..

Inpirasjonen trengs som oftest til fest-delen, hvor borddekorasjoner, trykksaker, blomster og bryllupskake står mye i fokus. Når man søker inpirasjon synes jeg personlig det er viktig og ikke kopiere nøyaktig som bekskrivelsen eller bildet viste. Om du er en person som vil kjenne et ubehag av at gjestene kommer med kommentarer som: “åå det er jo samme blomsteroppsats som vi har hatt på kvar feiring av en rund dag”, Bør du unngå direkte kopiering og isteden gjøre din egen vri.


Om du ikke vet hvor du skal begynne har du mest sansynlig ikke funnet et farge-tema enda, har du et fargetema, baserer du pynten deretter. Husk bare og velge minst 2 farger da det kan bli for mye med bare en farge, alt etter øyet som ser. Noen har årstidstema, noen har hobby-tema og noen har det så utradisjonelt og intimt at det ikke blir tatt høyde for farger og detaljer.

Dere har sikkert fått med dere at vårt tema var rødt, hvitt og platinum. Kvar farge har sin utfordring. Min utfordring var og fremstille fargen rød på en ren og delikat måte, uten at det ser for “julete” ut. Man må nesten bare prøve seg frem for og se hva som funker, og ikke (!).Om man jobber med f.eks fargen lilla, vil frykten for et uønsket lady gaga-tema være der, om man jobber med rosa vil man ikke at det skal være for baby, osv

Persolingheten til bruden (min) gjenspeiles mest i detaljene. Jeg ELSKER detaljer.

Bryllupskaken, som er et kapittel for seg selv, det var i utgangspunktet ikke denne kaken jeg hadde sett for meg, fortsettelse følger i et annet innlegg.

Vi fikk store creds for frukten som var på bordet. Ikke bare bringebær og jordbær, men også annanas, grapefrukt og appelsiner

Et av spisebordene, litt utpå natten vel og merke! (bedre bilder kommer i et eget innlegg om borddekking)

Et lite snitt av det laaaange kakebordet. Legg merke til de fine cupcakesene som er pyntet med rødt, hvitt og platinum. (Dette bordet var vårt hovedbord under middagen).

Noen av godterikrukkene, rødt godteri såklart, bringebær-dropsene er farlig gode!

Om dere legger merke til smykket, øredobbene og tiaraen, har disse også rubin-røde stener.

(pga elendig utvalg av kamera i kjelleren ser smykket og ørepynten rosa ut, disse er selvfølgelig i lik farge som stenene på tiaraen).

Selvfølgelig er brudebuketten rød, med platinum og røde hjerter. Skåleglass med hjertestett i platinum.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *