… Hadde sikkert ikke vært den samme uten facebook, myspace, youtube, blogg eller twitter. Men det er ikke til å stikke under en stol at iblant, sånn av og til kunne ønske at en helt normal hverdag ikke har overnevnte rutineplasser i ens liv.

Telefonsamtaler og SMS blir erstattet med statusoppdateringer og comtens, en tur til frisøren eller et vel gjennomført sminkekurs i en sosial sammenheng blir erstattet med hits fra youtube og du er ikke kul nok om du ikke leser fotballfruen sin blogg.

Likevel omfavner både facebook og blogger manges hverdag, timevis sitter man foran skjermen og suger til seg info om det som skjedde på helgens fest, ferien på hytta, turen til fjells eller får vite hvor inderlig man savner en, kjeder seg eller hvor en er.

Jeg kuttet ut bloggingen, og kjenner nå at jeg ikke klarer og holde meg lenger. Det blir bare med bloggingen, jeg har jo fortsatt skrevet, MASSE.Men i blant, sånn av og til så bare må man!

 

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *