Post it lapper på tallerkene eller glassene er forbudt. Vær kreativ, ha det gøy og tenk gjerne på at gjestene skal sitte en del timer ved bordet. Her har du min/vår kreasjon på vår dag. Vi hadde jo rødt fargetema, er ikke noe problem og bytte om på fargene, bare vær påpasselig med at bordkort eskene og invitasjonseskene er ivory/kremhvit, kombineres dette med hvitt vil det kremhvite se skittent ut.

Den store esken er invitasjon, de små er bordkortene. Les og se mer av invitasjonene her.

Plasthjerter med limknott bakpå kjøpt på hobbybutikk, rødt papirark og et kremhvitt papirark som navnet er på. Laget og printet ut i word.

Nå er dette en rekonstruksjon nesten et helt år etter bryllupet, men selvfølgelig var det en hjertesjokolade kledd i rødt papir, hjertet går igjen i invitasjoner og bordkort, det gjør den røde sløyfen også. Lurer du på hva sløyfen er rullet rundt?

I alle de 83 eskene var det både sjokolade og visdomsord til ettertanke som omhandlet kjærlighet, fred, ekteskap og vennskap. Gjett om konemor brukte tid på det. Hentet visdomsordene og sitatene fra bøker, nett og pappa.

Tiden det tok var absolutt verdt det. Å sitte ved hovedbordet med alle gjestene plassert på de runde bordene fremfor meg og måpe smilende mens toastmaster forteller om eskene og dens innhold, ble jeg tårevåt av. Alle (tror jeg) åpnet dem samtidig da alle var komt til bords mens han fortalte hvor lang tid jeg hadde brukt på alle disse eskene. Det var akkurat reaksjonen jeg forventet og håpte på. Gøy, meningsfult og lekkert.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *