Ahh, fredager er herlige.. Ihvertfall når man tilbringer dem sammen med dine aller nærmeste og bare har det gøy. Vi snakker mengder med kosing idag, det betyr minst en tur i frisk luft i morgen. Selv om jeg lukter at klokken kan bli umenneskelig mye i natt også! Jeg kan melde om verdens beste og fineste lillesøster er min!

Fantastisk 15-åring..

Fredagskosen besto av taco, nøtter og godis, og 3 nye DVD’er hvor 2 av dem venter på og bli sett. Det er noen som ikke tror det kommer noe dag imorgen!


Hurra for fredager (og egentlig alle de andre ukedagene). Nå skal film nummer 2 og 3 sees, mens jeg tenker ut en plan for et oppdrag jeg har fått av min kjære forlover, som mener jeg må vise “dollesiden” av meg også. Sminkepresentasjon it is! Har allerede tatt inspo i aksjon.

Jeg liker og male på mer enn bare vegger og møbler! Stay tuned!

Videre god fredag til alle, selv om det nå egentlig er lørdag!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *