Helgen var fyllt med ufattelig mye kos. På fredag var det pizza på sengen og tv etter endt dag klokken 19,. Må nesten nevne at dagen begynte klokken 04:30!

På lørdag skulle min kjære søster feires, da hun hadde bursdag noen dager før. Men før den tid hadde meg og mannen en nydelig piknik-frokost på aboretet like ved her vi bor.

Neste begivenhet startet med hele familien på kino, middag ute på byn (i nydelig vær), også hjem. Da fant vi plutselig ut av vi skulle ut igjen, ikke for og spise denne gangen nei. Og plutselig startet festen. Utrolig vellykket kveld/morgen, og pappa fikk oppleve det og være med ungdomen på vift. Veldig kjipt at jeg ofte glemmer at jeg har kamera med meg i sånne sammenhenger da tiden bare flyr og man har det så koselig.

Til gjengjeld hadde jeg det veldig koselig på søndag og mandag også, med kamera og god forlover! Fikk tatt noen nye bilder og redigert noen “gamle.

Nydelig Yasmin, som også var forlover på bryllupsdagen vår.

Håper bildene falt i smak…

– I

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *