En Ingrid helg er alltid gøy. I 98 prosent av tilfellene skjer det alltid noe. For min del startet min helg på torsdag, med Rihanna på koengen og et stk Ingrid og Yasmin rett forran scenen. Vakkert syn, fantastisk lyd og vel verdt vannblemmer under foten etter 16 timers ståing. Ein ska’sje sitta på ræva!

På fredag var jeg en liten 8-timers tur innom jobb før det var duket for hyttetur med Kine. Men hyttetur ble til Kine-tur fra fredag til lørdag, og hyttetur ble lørdag – søndag.

Utrolig deilig og innhalere fjelluft og villmarken som nærmeste nabo, men må innrømme det var godt og se andre rare mennesker og ha dekning på mobilen igjen! Mobildekning eller ei, balsam for kropp og sjel var det. Fyr i peisen, brettspill og levende lys.

Selvskutt hjort til middag

Og fantastisk hyttefrokost! Tusen takk til Kine-mamma og Kine-pappa for en nydelig hyttetur.

Selvfølgelig ble det noen portrettbilder.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *