Tørt med innlegg her ja.. Men det med god grunn, jeg har nemlig blitt angrepet av panel og sekkestrie.

Husker dere innlegget om de hvite rammene? Vi har fyrt løs med salmiakk, vann, fugemasse over listene og heftgrunn.
IKKE glem akrylen over listene, for the love of God!

Mens vi siden søndag har vinket farvel til Deadliest Catch klokken 00.00, Da damene dro, CSI, WORDFEUD og JULEPYNT i eget hjem har jeg likevel klart og skvise inn sistnevnte hos min elskede farmor. Tradisjonen og innstinktet mitt higer etter og få opp farmors vakre julepynt. Hun må være en av hovedingrediensen til min kreativitet.

Disse har hun laget selv.. Usansynelig vakkert? I KNOW! Sånne skal jeg også lage, engang. Men i mellomtiden blir det nok oppussing gitt.

Som dere kan skimte har vi fuget over listene og grunnet, fått på maling på den ene langveggen på bilde nr 1 og fjernet den HERSENS (søppel)sekk-strien på langveggen til venstre i bilde nr 2. Hvem i allverden var det som fant ut at bommulstråder på veggen kunne være en kjempegod ide? Avslag på forretningside fra min side ihvertfall.

Med min elskelige nye sofa står på hodet midt i stuen, mens mitt enda mer elskelige (om mulig) brooklyn spisebord brukes til pø, er det ikke rart jeg må sniffe oljemaling for og få dette til og føles greit, og ikke galskap.

Ja, og om du trodde vi “bare” skal ta vegger, vindu, lister og karmer – tro om igjen. Jammenmeg har skageparet i skagevegen malt taket også. Nå har det gått 5 dager, og etter 5 dager så begynner små øyeblikk å bli uvurderlig.

Men så er det tilbake til arbeid

Men så kommer det pinadøe noen lyspunkt innimellom da også

Må si dette var en enorm motivasjon til og bli ferdig før 24. desember!
Snart er jeg sterkt tilbake, SO LONG!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *