De fleste som kjenner meg, vet at jeg liker å ha orden i mine sakene. Stuen er vel vedsidenav kjøkkenet, stedet hvor en har mest saker og ting.
Noen spurte hva eskene på hyllen inneholdt, da de forbinder disse eskene for papiroppbevaring.

Ånei du, stue er stue. Og hva inneholder en stue med tv? Nemlig underholdning. Vi snakker relativt høy underholdningsfaktor her i heimen. Vi snakker “ikke-trekke-seg-frisk-luft-på-3-dager” underholdning.
Vedsidenav både nintendo wii og ps3 er vi eier av veldig mange filmer. De aller fleste har vi lagt inn på en ekstern harddisc, for så å pakke orginalene ned i andre esker som vi har stående på kontoret (men i disse oppussingstider ligger de riktig nok i en flyttekasse).

Jeg kunne ikke se for meg vår vegghyllekreasjon fyllt opp av orginale dvd filmer i all slags rare farger, og laget derfor et system.
Alt du trenger er slike esker, som er kjøpt på IKEA. (DVD/kasett-eskene egner seg best til dette, men de har i forskjellige størrelser)

Men, om du vil se en film, er det gjerne ikke det enkleste for å lete igjennom 13 esker for å finne den ene filmen du gjerne vil se, ettersom du ikke har funnet filmen når du er kommet til eske 5, er du på nippen til å gi opp og hele lysten på å se filmen er svinnet hen.

Derfor lagde jeg et system:

Nummererte hver enkelt film med etiketter

Merket esken med nummer på første og siste filmen.

Og med både filmnummer, filmtittel og eskenummer, skrev jeg dette inn i Excel. Dette holder for meg foreløbig, men om jeg plutselig en dag skulle få veldig lite å gjøre på, kan man også legge inn f.eks bilde på cover, sjanger, år etc.

Men nå; om man vil se en film, er det bare til å gå innpå PC’en (eller listen som jeg har printet ut), finne filmen du vil se, og åpne esken filmen befinner seg i.
Genialt og veldig enkelt.

Ja, det faktisk dette trollet som befinner seg bak interiør og vakre ting :D
I Bergen er det STORM idag, godt jeg kom hjem nettopp og ikke skal ut igjen.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *