Visste dere at jeg er med i OL i somling? I hvert fall hva blogging angår, det har gått i ett og jeg er utrolig sliten, men I DAG var dagen for avlastning og spising, og godt er det.

I går, på selveste julaften, sto (les: løp) jeg på kjøkkenet fra før klokken var passert 09:00. Familie-gjestene fikk nystekte berlinerkranser, (takk for hjelpen Håvard og Stein Inge) nykjølte risboller og fersk delfiakake. Joda, pinnekjøtt med tilbehør, multekrem (fysj) og riskrem også. Alt laget fra scratch offcource.

Dette er riskrem, var litt ego og lagde den med tanke på meg selv da jeg ikke klarer multekrem. (resten av både min og min mann sin slekt skjønner ikke hvorfor) krem generelt er jeg ikke noe stor fan av. Denne inneholder ca 1 dl krem, sukrin, cottage cheese og mandler. Mmmm.

Jeg har i tillegg vært veldig blind i år, noe som kan skyldes min førjulsgave, miss kenwood. De 7 sortene ble nemlig til 10.

Alt i alt, far kom seg hjem til jul, og da ble kålrotstappen reddet. Min far lager mye bedre kålrotstappe enn din far.
Jeg elsker å ha gjester, i år har det vert ekstra spennende siden stuen for en snau liten uke siden så sånn ut

Spenning ble til handling og jammen meg ble det ikke så aller verst, selv om taklampene jeg har bestilt enda ikke er kommet, det gjorde vel egentlig ingenting da jeg likevel hadde holdt lampene slukket og latt de levende lysene tale for seg.

Imens dette bilde ble tatt var Stein Inge i full gang med å skru sammen to stoler til.
Ser dere gardinene er komt opp? I de små vinduene kommer det hvite lift-gardiner i lin, som er det samme stoffet som de andre.Disse ankommer min stue om en ? tre ukers tid da disse blir sydd etter mål til vinduene.

Nok smalltalk. Jeg lovte dere jule- innlegg. Her er et bildedryss, høy plastfaktor i bondeheimen i år, jeg er så allergisk.

Hadde en upåklagelig aften igår, og selv om det har vert en del vondt og sykdom på både min og min kjære sin side tett opp til julen har alt endt godt.

Vi har fått oss en del tankevekkere og blitt omfavnet med kjærlighet rundt oss hele tiden. Er så takknemlig og lykkelig at selv den søteste risbollen kan ikke måle seg enang!
Fortsatt god romjuls tid kjære trofaste lesere <3

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *