Allerede i slutten av 2011 tenkte jeg allerede på hvor fantastisk 2012 egentlig vil bli. Med så store kontraster i året som nettopp har flydd forbi oss har jeg innsett at jeg, og de rundt meg, må stoppe å være så tilbakeholden og passiv. Det er utrolig lett å holde seg til det trygge og faste man har praktisert en stund, det en kan. Mens tankene og drømmene man har forblir med tanker og drømmer, det er sjelden det blir tatt ut i praksis.

2012 er deffinitvt året hvor ihvertfall jeg, skal kaste meg litt mer ut i situasjoner, ta sjangsene som daler ned i fanget på meg og ikke ha så fryktelig mange baktanker og analyser når sjangsen byr seg. Det er mitt ene og alene nyttårsforsett, vedsidenav skal jeg selvfølgelig sitte litt mindre i sofakroken, spise litt mindre sjokolade, drikke litt mindre vin på torsdagene og bruke litt mindre tid forran dataskjermen, som vanlig, yeah right, det er vel egentlig det som blir nyttårsFORTSETT, for førstnevnte er alminnelig og fornuftig mål jeg har for 2012 og vil sette opp som fortsett i 2013.

Bildene er fra nyttårsaften og er tatt med mobil siden miss sony var tom for strøm. Hun måtte rett og slett sove til dagen etter.

Haha, eg dør litt av kvaliteten her altså!

Eg likar dåke, kjære lesare. <3

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *