Om jeg skulle giftet meg med meg selv, hadde det nok blitt et vinterbryllup. Med forhåndsbestilt snø, vindstille og 30 minusgrader.
Det er lengesiden jeg har hatt et bryllups-innlegg her nå, og fikk forsepørsel på om ikke jeg kunne komme med noe inspirasjon til vinterbryllup. Noe så hyggelig, klart jeg kan!

Jeg valgte ut 3 farger som jeg både liker og synes kan passe med på vinteren. Jeg begynner med den jeg likte best

Kalde blå og turkise farger vil gi deg en indikasjon på is-tid, kulde og frost sammen med hvitt. Legger du til mørke blåfargede detaljer og et hav med tente lys vil det gi mer varme.
Selv om jeg elsker rødt, ville nok jeg personlig valgt disse fargene til mitt eget bryllup dersom det skulle stått om vinteren


Favoritten min er snøfnuggene og de lyseblå kulene.

Liker du mer varme farger kan jeg absolutt anbefale rødt. Dette ser fantastisk ut med hvitt og er uten tvil en fryd for øyet

Favoritten min her er er bilde nr 2 på raden i midten og bilde nr 3 på øverste rad. Tenk å ankomme spisesalen med den dekoren!

Skal du gifte deg på vinteren, er klassisk og romantisk av deg men redd for at det vil blende for mye inn med for mye hvitt?

Legg til noen innslag med sølv, grått og bling og du er garantert et slående vakkert rom som kommer til å ta pusten fra både deg og gjestene deres. Eventyrlig, stilrent og romantisk.

Favoritten min her er deffinitivt candy buffetene og bjelle-bordkort-holderen med hjerte på. Nevnte jeg candy buffeten? Jeg elsker krukkene.

// Bilder fra random nettsider //

Psst: Ikke glem “tid for hjem” på tv2 idag klokken 20:00!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *