Det var først igår kveld jeg fikk nok av julen. Plastikk-operasjonen kaller jeg den i år, siden vi for første gang tok et plastikk – tre i bruk. Jeg er rimelig fornøyd, og jammen meg holdt det hele julestria uten å falle ned. Ikke verst.

Mens været i Bergen er veldig skiftende og rart idag, skal været få lov til å herje ute, mens jeg skal gå løs på etterjulsvasken inne.
Jeg håper på å finne såpasse mye støv at jeg kan holde på til mannen kommer hjem, slik at jeg på den måten har en god unskyldning for å ikke ha begynt på vitrineskapet som skal opp i stuen, ergo får han begynne på det isteden. (jeg holder meg til tegning av møbler, sammensettingen får noen andre ta seg av).

Det finnes et vitrineskap som hører til veggseksjonen vi har nå, som er i samme stil. Problemet er at det 192 cm høye skapet bare har vitrinedel på halvparten av høyden, og skuffer eller små hylleskap på den nedre delen, dessuten fantes det bare et 80 cm bredt skap, mens vi har 130 cm vegg vi gjerne vil utnytte fullt ut.

Med så mye fint servise, glass, vaser, karafler og boller syns vi det blir for trist at det skal stues vekk i et skap med lukket dør og ingen innsyn.

Vi satt oppe til klokken 02:00 i natt for å gruble ut en plan og satte den så i praksis da vi var oppe igjen klokken 08:30. Ikke verst hva?

Tenk hvitt, tenk klassisk, romantisk, praktisk og tenk Ingrid på en og samme tid. Jeg hadde aldri trodd vi skulle ende opp med IKEA, jeg har egentlig aldri likt IKEA sine møbler, men når det finnes så mange muligheter til å personalisere og improvisere liker jeg det mer og mer. Slike nettsteder som “IKEA hackers” skaper stor fasiniasjon og inspirasjon her i gården, bokstavelig talt.

Viser dere når vi omsider blir ferdig.
SO LONG!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *