Det er jammen meg ikke lett å få til skikkelige bilder når været skifter sånn ca. annethvert minutt. Da jeg skulle henge opp fredags-vasken f.eks., skinte solen, jeg spurtet ned fra tørkeloftet, grabbet kamera og «pang» så var det plutselig mørkt som natten og det begynte å hagle. Det resulterte i litt skjeve bilder, mest pga at jeg måtte klippe bort cottage cheese’en og venstre del av spisestue-bordet, som fungerer som midlertidig kontor i dag. Vi snakker mengder med papirer.

Uansett, dere kan skimte et hint av dagslys og solskinn, bildene er i hvert fall bedre enn i går, det var det jeg lovte dere.

Nå skal jeg vaske ferdig resten av huset, sette en bolle og rundstykkedeig og lage eplekake og pai, har en hel kartong med epler jeg må få brukt før de blir dårlige. Paracet sa du?

God helg!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *