Endelig. Mannen har vert så flink, og jeg er så ulovelig heldig. Mens jeg har lagt på sofaen med to pledd, 2 dyner og en varmeflaske, (les: influensa) har han fått ferdig skapet.

For ca en time – to siden var det på tide å ta seg et brett med paracetter og plassere tingene der jeg ville ha dem. Tok noen raske bilder så dere får se. Bedre bilder kommer imorgen. (egentlig blir det senere idag, siden klokken er way past bed-time)

Veldig fornøyd med akkurat denne etasjen!

Costa Boda

Skapknottene er bestilt, gleder meg til de kommer.

Hullene i siden skal kles igjen med liste-skitt/lettsparkel slik at de ikke vil synes, de mangler egentlig også to hylleplater i glass som skal taes inn istedenfor trehyllen hvor suppeterin og kaffekanne o.l står. Vil gjerne ha lyset en etasje til nedover, men er litt usikker. Hva synes dere? Hylle-utbytte eller ikke?

Bedre bilder imorgen, som sagt. Nattaaaa :D

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *