Titter innom og sier hei!
Søndag betyr rester fra lørdag til frokost.

Og peiskos

Jeg blir aldri helt voksen. Ved siden av alle nytelsene voksenlivet har å tilby, har jeg aldri vent meg av venninner på overnattingsbesøk. I helgen har det vært åpent hus her. Lillesøster fra fredag til lørdag og Kine fra lørdag til søndag. Vi har sett elendige filmer, spist god mat og ledd så mye at tårene har trilt. I tillegg fikk Stein Inge besøk av en kamerat i går, og jeg fikk nyte synet av to bakhoder og biler på tv.

Jeg har fått min kvote rosévin, og er meget fornøyd med helgen. Nå er det bare å glede seg til neste.
I tillegg fant jeg et rart bilde fra nyttårsaften!

Nyt resten av søndagen kjære lesere. Eg lika dåke!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *