Først må jeg få si, eller skrive, tusen hjertelig takk for alle kommentarer jeg har fått i det siste. Det er utrolig hyggelig og ikke minst rørende med så gode tilbakemeldinger på prosjekter og diverse vi har stått for. Fortsett sånn!

Nå er vi i full gang med soverommet, også her kan dere følge dets endringer, men først, litt inspirasjon.

Fargenyansene heller mot det siste bilde her, med lysere gulv. Jeg er utrolig glad i rødt men er ikke særlig inntresert i å ha kritthvite vegger på soverommet. Med disse sand-nyansene kan man gjøre mye, og dekorere med forskjellige farger på tekstiler og dekor etter hva man liker eller årstid.

Sengegavlen på bilde nr to øverst viser en indikasjon på hvordan vår sengegavl vil bli seende ut. Først var det ny seng som sto på listen, men da ville jeg heller beholde rammemadrassen slik at jeg kan skifte ut stoff, tekstil og teksturer på sengekappen. Da er det lettere å få en helhet, når ikke en svær sengestamme tar all oppmerksomheten.

Vi har en stor skyvedørsgarderobe på den ene langveggen, dørene er valnøtt med gullprofiler. Profilene beholder vi, da det går godt sammen med de beige og duse sand-tonene.
Dørene skal tapetseres, og sengegavlen i samme tapet som dørene. Vi jobbet med tapeten i natt. Og laget striper i disse fargene

Alt er samme farge, stripene er bare noen nyanser mørkere. Resten av veggene blir i samme farge som grunnfargen i tapet.

Jeg tror jeg er klar, nå får jeg henge i. Pels og grufull tapet skal herved av og vekk.

bloglovin

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *