Idag har jeg bare vert sint på alt og alle. Absolutt ingenting har gått min vei, det hele begynte igår kveld, da jeg etter altfor mye sjokolade og kake i min brors bursdagsbesøk skulle jogge hjem igjen for å lette på samvittigheten. I en voldsom oppoverbakke og bekmørke datt miss iphone 4s i bakken og knuste. Tårene trilte i en time, det hjalp ikke at min mann åpnet kong håkon konfekten, presiserte at det var et uhell, og at vi nå skulle se en dvd.

SER DET UT SOM JEG TRENGER MER SJOKOLADE OG KNUSTE MISS IPHONE MED VILJE ELLER?????????

Og etter dette har jeg skrevet side opp og side ned om hvor idiot denne dagen har vert, på en ganske morsom måte, bestemte firefox seg for å “ikke svare” når jeg skulle publisere innlegget, så da ble alt slettet, (inkludert overskriften som var; “blåmandag men fin helg”), den ene gangen jeg ikke bruker word, men skriver rett inni den idiot-firkanten her!

Siden jeg ikke liker bildeløse innlegg, kommer nå bildene jeg lastet opp før hele driten klikket, men i random rekkefølge og manglende tilhørende tekst!

Her skrev jeg at dette var et bilde av meg når jeg var lykkelig!

Her sto det noe om hvor fin og morsom helgen var, når mannen var på guttekveld og jeg og kine fortsatte rivingen på soverommet

Her skrev jeg at jeg syns kvaliteten på bildene var så nydelig!

Husker ikke helt hva jeg skrev her, må ha vert noe presisjon over normal vi er.

Her skrev jeg noe om denne stygge sangen, som jeg måtte høre på, fordi orginalen, som er myyye finere, plutselig ikke var i musikkbiblioteket mitt lenger, nevnte også noe om hvor merkelig det var å se mitt eget skjermbilde uten sprekk.

Jeg innser nå i skrivende stund at bildene kom opp i helt motsatt rekkefølge, noe som virkelig kan sammenlignes med “toppen av kransekaken” uttrykket. Jeg lurer også på om de øverste ringene smaker bedre enn de nederste?

Jeg liker ikke kransekake engang.

Her sto det noe om hvor glad jeg var for å løpe på denne grusveien idag, men det er egentlig historie nå.

Her skrev jeg om hvordan denne dritt valpen til kine ødelagte mine mandagsplaner, planene måtte erstattes med vasking av hele huset fordi bikkja ikke klarer å gå på do noen andre steder enn parketten min. Inneholdt også et avsnitt om irritasjonsmomentet i norgesmoppen, dritt-mopp.

TIRSDAG FOR MINE FØTTER!!!

SO LONG

 

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *