Hei fininger. Jeg lovte litt progresjonsbriller av påbegynt soverom. Rakk ikke bildebevis av all tapet og lim som er borte

Skyvedørene som skal tapetseres

All denne “nydelige” tapeten er bortevekk idag!

I dag har jeg endelig bestemt og bestilt tapet. Og jammen er jeg takknemlig og glad for min flugger-mann, som kan trikse fra usannsynlig pris til drømmepris. For jeg fant vist den dyreste tapeten som var å velge i, men så er jo den perfekt også.

Anbefaler å tenke nøye igjennom hva man vil ha, ikke vær fast bestemt på en ting men vær åpen for forslag og muligheter, det er utrolig mye lekkert der ute.

Pass på å kos deg med planleggingen!

Har du bestemt deg for en bestemt farge eller mønster inni hodet ditt, vil du bare bli stresset når du ikke finner den.Jeg var fast bestemt på striper og fargen sand. Jeg endte opp med striper og fargen sand, men med både skimmer og forskjellige grå-toner i tapet. Skeptisk i begynnelsen ? skråsikker i dag.

Tapeten er fra Borge og heter Catwalk 101, den er ganske ny så hvis du vil se den må du spørre spesielt etter denne da det bare er komt ut få kataloger. Den må også sees for å få et virkelighets-inntrykk, for den ligner ikke i nærheten på noen av bildene, det som her ser ut som blått er mer grått og de brede sand-stripene er fremhevet med en skimmer-effekt som fremheves enda mer mot lyset, altså særegen og spesiell, i like it!

God onsdag til dere!

bloglovin

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *