Ja, for det er ikke akkurat småtterier å puste inn heftgrunn. Kan ikke si jeg gleder meg til oljemalingen som skal dekke lister og vindu. Huff, det går nok noen uker med lufting før vi skal sove på soverommet.
Jeg har litt dårlig karma for tiden, noe fortjent, noe ufortjent. Nå er klokken 17:30 og jeg gikk tom for maling, når jeg bare har en langvegg igjen. Nå har alle gulvlister, taklister vindu og resten av soverommet (unntatt taket), fått et strøk med grunning.

I dag satte jeg som mål å få et strøk på absolutt alt, og det ser ut som det går bra, selv om jeg har en liten pause nå, til mannen kommer hjem med mer grunning. Godt er det, når han bare kan plukke med seg det vi trenger.
Når vi pusset opp stuen begynte vi med å male taket. Siden jeg var for feig til å skru ned taklampen, begynte jeg på vegg og lister isteden, og jammenmeg er det godt at taket skal males, for når veggene ble hvite, så var ikke taket fullt så hvitt lenger. Haha.

Tapetene vi bestilte kom i dag også, 1 dag leveringstid? Det er det jeg kaller ekspressfart!

Gjennom vinduene var det full snøstorm i dag, med vinduer på vidt gap og gjennomtrekk kan dere tenke dere min kamp mot herr snø og fru vind!

I helgen skulle jeg så gjerne vert med Kine på hyttetur, men ettersom jeg ikke klarer å nyte det likevel pga. alt som må gjøres her hjemme, bestemte jeg meg heller for å bli her og gjøre meg ferdig, det er viktig at det første strøket med panel og tre maling kommer på raskest mulig, for det tørker jo så seeeeent, og med gjennomtrekk av kald luft så tror jeg det ikke går særlig fortere. Tror vi får lukke døren å sette inn en vifteovn.

Happy Torsdag!

bloglovin

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *