Dere aner ikke hvor sliten jeg er. Siden dagen startet klokken 06:00 idag har jeg jobbet, til nå, mannen holder på enda. Galskap. Fra 08:00 til 14:00 var det lønnet arbeid, når jeg kom hjem ventet soveromsprosjekt. Jeg har malt taket, sparklet og pusset alle vegger og fått første strøk på veggene. Jeg kommer ikke over hvor lite det høres ut, men det tok jo flere timer, jeg følte det tok hele dagen.

Nå er begge strøkene i taket unnagjort, nå holder min kjære på å sparkle igjen der jeg ikke så det trengtes sparkel. For mye pussestøv på øynene, i guess.

Som dere ser, er malingen fremdeles fersk.
Synsing om farge status: OK, ikke fantastisk, men helt greit. Jeg synes den ble noen nyanser for mørk, men det er vel mest pga. lamper må skrus ned når tak skal vaskes og males. Tok inn litt flere lamper for å forsikre meg om at fargen ikke er for mørk, og syns da den ble perfekt, og vil harmonere med den fantastiske tapeten som jeg gleder meg til å få opp.

Vi fant ikke den minste sparkelspaden vår og måtte ty til drastiske handlinger og kreativitet, haha!

Imorgen står det enda mer på planen, heldigvis har vi da begge fri fra jobb slik at det kan gå fortere unna. Når det er sagt må jeg si jeg synes vi virkelig har vert flinke med tanke på at vi begynte grunningen igår. Innen dagen er omme gjenstår bare et siste strøket på alt.

Vi skal også hente våre nye nattbord og sengegavl imorgen også, selvfølgelig må vi gjøre dem til våre egne med maling og tapet. Gleder meg til å vise dere.

I dag kommer jeg nok til å sovne før hodet treffet puten. God natt!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *