Egentlig liker jeg bursdager, men idag? På en mandag? 22 år? Jeg føler meg SÅ gammel, som egentlig bare vil sove.
Helgens begivenheter var veldig bra, selv om det ble en kald fornøyelse på slutten der!

Jeg glemte faktisk at jeg fyller år idag, siden vi feiret dagen på lørdag, da var jeg liksom ferdig, men så våknet jeg både klokken 02 og 04:00 på natten av mobilens facebook-meldinger, da holdt det på å klikke for meg.

Men jeg lo litt av denne da

Da holdt jeg faktisk på med å male noen bilderammer! Snakk om sammentreff!

Litt bilder fra Lørdag, kalkuuuuun!

Ann Britt og Kine klar for middag!

Jeg kjøpte meg en bursdagspresang til meg selv, jeg!

Lykten, som jeg har siklet på en stund, fikk jeg av Kine i bursdagsgave.

Med varmende ord. Tusen takk Kine!

Et forsøk på gruppebilde

Umulig

Peace and…. Confusion?

Kine insisterte på at jeg skulle susse ølen

Men jeg måtte også illustrere at jeg faktisk hater øl, bortsett fra Corona.

Sjarmerende ikke sant?
Jeg fikk en kommentar på forrige innlegg av en eller annen anonym person om at jeg må prøve å blogge oftere, da hadde det vert kjekt om dere vedsidenav de nydelige kommentarene deres også kom med ønsker til innlegg/bilder.

Nå skal jeg svinge både bøtteballetten og grytene, svigers kommer for å synge bursdags-sangen om litt. Hurra for meg! Og dere fantastiske herlige lesere.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *