Noen av dere spurte om lampen som nå er komt opp over salongbordet.

Jeg brukte en evighet på å finne denne lampen, jeg er litt sånn “finne produktet på nett – ringe evt forhandler for å forsikre at de har produkt – dra fort inn produktbutikken – hente produkt – gå fort ut igjen – jente” Jeg hadde sett den mange ganger før, men husket aldri hvor.

Etter å ha funnet mange lignende på nettet, noen litt annerledes, noen nesten identiske men til en fryktelig stiv pris. Plutselig lyste lyspæren over hodet på meg og min indre stemme ropte LIVING.

Jeg er veldig fornøyd med den, den gir et sterkt og nøytralt glødelampe lys. Alt avhenger av hvor man skal ha den, men til salongdelen i stuen blir det for sterkt med 25 Watts pærer. (da kan du kjøpe svakere pærer om du ikke har dimmer) I mitt tilfelle skal bryteren skiftes ut med dimmer likevel, så da slipper man å bytte pærer.
I esken lampen kommer i, er (som i de aller fleste lysekroner og krystallamper) delene løse, det er et veldig putlearbeid å hekte hver eneste kule på tråden og så i sokkelen, men man blir alltid ferdig til slutt og det er absolutt verdt det ferdige resultatet. Det følger også med hansker man kan ha på seg når man skal montere den, slik at det ikke fester seg fett og fingermerker i kulene og den blanke sokkelen. Fin og nødvendig detalj!

Lampen er altså fra LIVING og er fra InHouse Collection. De fører mange lamper (veldig smakfull og lekker kolleksjon), denne heter Victoria. Hvis du også er en “finne produktet på nett – ringe evt forhandler for å forsikre at de har produkt – dra fort inn produktbutikken – hente produkt – gå fort ut igjen – jente”, ville jeg ringt LIVING og hørt om de har flere igjen før du valser inn i jungel-land på lampejakt.

Jeg har nemlig i ettertid brukt idiotisk lang tid på å jakte denne lampen på nett, uten hell. Og det er så synd, for de lignende lampene på nett koster så altfor mye mer enn denne fine her. På tilbud nå til 399, jahuu! En skjult skatt, er det jeg kaller det.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *