Fordelene med å ha bursdag på en mandag, må deffinitivt være gavene spredd utover flere dager og besøker. Igår var det ingen andre enn min kjære søster som kjenner meg altfor godt. Jeg får ikke nok av disse krystall – kulene. Jeg liker dem så godt, at jeg bruker dem nesten alltid mandag – fredag, jeg liker dem så ekstremt godt, at jeg ikke har mistet en, en eneste en!

Men engang kan smykkeskrinet fort bli litt ensidig, derfor tenker jeg å bytte smykke under, siden jeg har så mye annet i denne serien. Men absolutt creds for smak og behag!

Også har jeg fått orkideer da, i rosa, de var det mannen som kom hjem med, da var det litt lov å rynke litt på nesen over hvorfor jeg ikke fikk hvite. Min søster rister på hodet, mens min kjære svarer at dem var tom. Håhå, jeg mener; er det noen som vil bytte med meg?
Neida :)

Love love love!

Nå skal jeg lage frosting (topping/glasur til cupcake til dem, som min mann, lurte jeg på om jeg bare skulle hive muffinsene i frysen for å froste de, haha) til verdens største cupcake. Ihvertfall altfor store til at jeg klarer å trykke i meg en hel sånn.

Jeg tror de blir riktig fine, håper dagslyset holder seg litt til og at jeg blir kjapt ferdig, så kan dere få se bilder. Jahuuu!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *