God lunsj fininger!
I dag har brannvesenet vert her på kontroll av pipe, peis, rømningsveier etc og alt var i skjønneste orden, viktig viktig.
Fri i dag, fri og fri. Sjekk alle klærne som hang til tørk.

I tillegg skal ny ladning med tøy opp på klessnoren, støv tørkes og gulv vaskes. Er så deilig å bli ferdig med slikt før helgen slik at den kan nytes uten støy fra støvsuger og vaskemaskin.
Før jeg setter i gang nyter jeg en lett lunsj med en chai latte og noe som kom i posten til meg igår.

Jeg elsker stoff og stil og nå er 2012 katalogen i full sving, masse lekkert!

Sliter du med å finne sengetøy som er både vennlig for lommeboken og passer til rommet, ta deg en tur til stoff og stil (for øvrig andre tekstil butikker også), det er umulig å ikke finne noe som passer til rommet du skal innrede, enten det er sengetøy, gardiner, pynteputer til sofa, you name it! Jeg fant engang noen gardiner på tilbud på sparkjøp som var veldig fine, jeg kjøpte 4 lengder og vips så ble det dynetrekk. Jeg sydde dem til og med for hånd, har du maskin er det gjort på et blunk.

Litt gratisreklame for stoff og stil der ja, nå får jeg tune inn stereoen og svinge kosten.


God lunsj herlige lesere.

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *