Nei, dette er ikke min hyllest til Sony sine produkter, men et tips til alle de tusen hjem med enda flere kontroller til underholdnings-skjermen i stuen.

Spillkonsoller, dvd/blueray-spiller, forsterker, mediesenter, you name it!Jeg tror min kjære far har 7 (!) stk. Vi alle er vel enig i at 7 svarte dingser med masse knapper på ikke ser særlig flatterende ut på stuebordet.Det blir ikke bare forvirring med alle disse kontrollene, men også rotete og uoversiktelig.

Denne her styrer ALT. Til og med varmepumpen. Du kan få den til å synkronisere med det aller meste, ikke toalett og dører og sånn da. Dette er eneste fjernkontrollen du kommer til å trenge.

Det følger med programvare til Pcen, for å programmere komponentene slik du vil ha dem. Den har også en kjempe god berøringsskjerm og best av alt, skjerm og alle knapper lyser! Du kan fint og behagelig lene deg tilbake i godstolen når du har rigget for en hjemmekino-kveld.

Den kommer med forskjellige sendere, disse kan du plassere hvor du vil, men for å oppnå best effekt plasseres dem i senter av rommet du skal bruke den, våre står under sofaen. Signalene sendes via radiobølge slik at du kan styre alt fra (nesten) overalt i huset. Har jeg på musikk kan jeg styre den fra kjøkkenet, og du trenger ellers ikke å «sikte på øyet» for å skifte kanal etc.

Kontrollen heter Harmony One+


I tillegg har den vunnet en rekke priser, og med god grunn. Det er utrolig deilig å ha kontroll.

God helg kjære lesere.

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *