God ettermiddag kjære lesere! Har dere hatt en god helg? Her i Bergen både snør og blåser det. Ikke at jeg klager.

På grunn av vinden har det dannet seg fonder på utkjørselen av huset, så det tok litt tid før vi kom oss avgårde. Det er jo akkurat som å være på hardangervidden, min absolutte favorittplass i Norge!

Jeg elsker snøen. Ingen tilfeldighet at jeg er januarbarn!

Men huff, snøen kan føre til mye tragedier også. Idag når jeg var på vei til frisøren var det en fryktelig stygg ulykke på veien, det var en lastebil og en personbil som hadde kollidert og både barn og voksene var involvert. De ble fraktet til sykehus i en fei etter at de hadde satt fastklemt i 30 min. Fryktelig å være vitne til noe så forferdelig.

Nå er jeg på plass på vestsiden av Bergen, hos familie og co. Svinesteik idag, usj!

Ny på sveisen, og godt er det, håret mitt vokser fortere enn svint.

Ha en fin-fin søndag videre alles ammen!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *