Jeg kunne ikke bodd andre steder enn i Bergen. Her kan du se hvorfor. Jeg har ikke gjort noe annet enn å beskjære 2 bilder. Farger og lyssetting er ikke litt redigert engang. Tenk å se/oppleve noe sånt live!

/foto Ingrid/

Elsk! Nå sitter jeg på jobb og lurer på om jeg ikke skal få ordnet et før-etter innlegg om soverommet. Vet det er mange som har etterlyst dette. Tror jeg må gjøre det altså. Tenkte å lage før-etter innlegg på hvert rom vi pusser opp, det er så kjekt å se tilbake på hva vi har gjort.

Vi har et prosjekt/rom hver mnd, disse påbegynner i begynnelsen av mnd, vi setter alltid deadline dagen før måneds-slutt. Oversiktelig, ikke for tidkrevende og veldig greit å forholde seg til. Februar prosjektet er walk-in closet. Gjett om jeg gleder meg til det står ferdig.

Nå får jeg slutte å planlegge og dagdrømme. Vi snakkes!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *