Hei hei vakre mennesker. Er dere klar for siste innspurt før helg? Hjemme er alle klær vasket opp, gulver støvsuget og vasket og kopper og kar på plass, slik at jeg kan reise på hyttetur med Kine med god samvittighet. Husbonden skal være hjemme og nyte freden vil jeg tro, haha.

Alt annet enn A4!

Nå sitter jeg på jobben til Kine, hun hentet meg i 11 tiden idag, siden hun likevel kjører forbi her oppe. Så jeg sitter her og koser meg på lunsjrommet med masse godt å spise og drikke. Helgefølelse allerede.

Ser på værmeldingen av det skal være 4 grader, regn og en del vind, men hytten ligger såpass høyt oppe at kanskje nedbøren kommer ned som snø, håper det. Uansett så er det ingenting mer avslappende enn en hytte uten mobil-dekning og innternett. Akk, gleder meg, vin og kamera blir med.

En liten egotrip-affære her. Dere tåler vel det på en fredag :)

Ønsker alle de fine leserne mine en riktig god helg, helt fraværende blir jeg ikke, for jeg lurer på om jeg skal skrape sammen et lite interiør-innlegg her nå, som jeg kan publisere imorgen. We’ll se.

 

GOD helg!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *