God ettermiddag vakre lesere. Har ikke fått sjangs til å sitte forran skjermen før nå. Kjører på med bilder fra helgen jeg. Det er i det minste godt å oppleve at man ikke skal lenger enn 30 minutters kjøring utenfor Bergen for å se et område hvor snøen fremdeles holder seg på et stabilt vinter-nivå. Kos dere!

Vampire!

Istid på TV

Vil ikke hjem igjen :(

Fantastisk helg, som dere ser. Jammen var det godt å komme hjem til mannen igjen også.

Har dere planer imorgen folkens? Selveste valentines-day. Syns ikke det er så hakkande gale med en egen dag til å gi kjærligheten en ekstra oppmerksomhet, jeg. Man kan leve lenge på den ene dagen. Jeg har mine egne planer godt brettet opp i ermet, men det kan jeg ikke si noe om før imorgen, siden min kjære er en av mine faste lesere.

Jeg vet bare at jeg har godt over et A4 ark med planer imorgen, så det betyr tidlig på’an. Håper jeg rekker over alt, i can do it!

God mandag

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *