Ord blir fattige når man skal beskrive denne dama her. Jeg kan si pen – hun synes det er for klissete, jeg kan si snill – hun synes det er for prippent.

Hun er min kjære mann sin søster, hun er som en en Stein Inge på veldig sterke medisiner. Av og til, lurer jeg på hva hun gjør boende i mitt nabohus, for større natterangler av en by-jente har jeg ikke vert borti.

Hun er altfor glad i hatter, Tommy Fredvang og grønnfarge. Hun har like stor lidenskap for detalj-fotografering som meg, hun vil bare ikke innrømme det.

I det siste har hun vert veldig nøye på detaljer og spesielt på dette med hvilket mesterverk hun har hjulpet meg med, på forespørsel. Derfor vil jeg med dette gjøre det offentlig for alle leserne og resten av verden at hun har fotografert TO av bildene i dette innlegget. Dere skjønner vel at jeg ikke dro med meg fotostativ uti skogen for å ta julekort-bilder av meg og min mann.

Det er her May Helen kommer inn, hun hjelper meg når jeg trenger det, ofte står hun klar fem minutter etter jeg har spurt henne. Hun er tydeligvis også en av mine faste lesere, så jeg må virkelig passe meg hvis hun har kidnappet foto-apparatet mitt og knipset noen potrett.
Lurer på om jeg får lov å være like kravstor og kreve at hun merker dem med navn.

Uansett, this one is for you May. I LOVE YOU!

PS: Alle bildene er tatt av undertegnede, i tilfelle det var noen som ble forvirret ;)

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *