Hjelpe meg for en uke.. Har ikke ord. Haha. Idag er husbonden på vift, så jeg er all by my self. Lurer på hva jeg skal finne på. Har en tendens til å bli fryktelig rastløs etter en time-to alene.

Okei, dette bilde brukte jeg sånn trehundreogåtti år på å laste opp, hva skjer? det var det ikke verdt.

Bake? Redigere bilder? Rydde på unødvendige steder? nei takk.

Jeg lagde vårruller igår. Resultatet ble fantastisk. Det må være Thai’en i meg. Har lyst å lage idag også, men det tar så laaang tid, og hva er vitsen, når man fremdeles har flere igjen fra forrige ladning?

På søndag er det fastelaven, Ingrid liker alle unskyldninger for å lage søtsaker. Så boller skal det bli, med en liten vri, fordi jeg egentlig ikke er noe fan av den derre kremen, ihvertfall ikke krem som ikke er tilsatt noe som helst, usj.
Vil dere ha oppskrift? Alt blir hjemmelagd selvfølgelig, skal prøve å huske på “step by step” bilder, som slo så godt an sist gang.

Uff, nå må jeg gi meg, dette ble et veldig meningsløst innlegg.

Ønsker alle vakre bloggdamer og lesere der ute en fantastisk helg. Jahuuuu!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *