Jeg kom på at i forrige århundre, blogget jeg at jeg skulle vise dere håndtakene til skapet når de når de kom. Les og se flere bilder her og her. Dette gikk jo i glemmeboken, men jeg leser glemmeboken av og til altså.

Selve håndtakene kom for lengesiden, men jeg tror ikke de ble festet til skapet før forrige helg. Hello prioriteringer. Prioriteringer eller ei, bedre sent enn aldri, alltid.

Jeg liker det gjennomført, gjennomført for meg er når ting går igjen. Jeg har f.eks. ikke møbelben på noen andre møbler enn spisestue-stolene. Håndtakene som er komt på skapet går igjen i hele stuen.

I skjenken

Overskap på skjenk

Og tv benken.

Nydelig dag i Bergen idag, sitter i skrivende stund med markisene nede og ser at solen steker på jordet, som fordamper. Det går virkelig mot vår. Da er det på tide med en vårrengjøring, for min del blir det salmiakk vasking i forhold til walk in closet. Nå er vi igang.

Ha en fortryllende dag, dere!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *