Jeg har ikke gått under jorden, okei, nesten. Ihvertfall i forhold til bloggverdenen. Siden sist gang har det vert så ufattelig mye å gjøre, at bloggen nesten har blitt nedprioritert. På lørdag fikk jeg streng beskjed om at jeg ikke må la den forfalle. Jeg kan jo ikke gjøre annet enn å være enig.

Når det er sagt, foretrekker jeg kvalitet fremfor kvantitet, og synes at dette veier opp for antall innlegg iløpet av en ukes tid.
Hvem vil vel lese crappy innlegg, med crappy bilder hver dag?

Siden sist har det vert mye på agendaen, det har komt en omplasseringshund i hus.

Som vi desverre ikke kan beholde da han viser tendenser til altfor stort jaktinstinkt, og ikke er noe glad i barn, som vi gjerne vil ha en dag. Men vi har hatt det grååådig gøy sammen i over en uke nå.

Jeg har vert på bryllupsmesse, jeg fant selvfølgelig aldri tid til å tipse dere om dette. Fy skam seg!

Mer om messen, bryllup og flere bilder kommer.

Og jeg har vasket ned rommet som skal bli walk-in, og såvidt begynt å male og fuge lister. Bilder egner seg ikke

Og i helgen var jeg på innflytningsfest til min kjære Kine. Vi holdt det gående til sånn ca halv 6 på morgenen, og jeg kan leve litt lenger i troen på at jeg faktisk ikke er så gammel likevel, i en alder av 22.

Flotte mobil bilder her!

Ha en fin tirsdag da, dere!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *