Hei dere. Har dere hatt en fin start på uken?

Beklager min mangel på oppdateringer og trøtte innlegg den siste tiden, det er så mye som skjer. Mye godt, men også mye som må taes med en stor klype salt, helst med sitron til.

I helgen skulle vi levere hunden i vinje, på lørdag kjørte vi i 4 timer til vi kom til haukelifjell, som var stengt. Bomtur. Så etter 4 timer hjem igjen var det rett i seng for så å stå opp igjen etter 7 timer og kjøre en 3 timers til Odda, fremdeles ruskevær, men fjellovergangen var ihvertfall åpen.

Gjett om det var noen som var glad for å se snøen igjen, det første han gjorde på bil-pausen vår langs veien var å rulle seg i det hvite, kalde teppe.

Nå holder jeg på med litt fotoredigering og en handleliste, storhandler 1, maks 2 ganger i mnd. Mange som spør hvordan vi får det til, men det er bare en lek. Man sparer både tid og penger, og setter man opp en ukesmeny i tillegg så har man full kontroll.

Og siden alle babler om denne våren, som står for tur..

Også må jeg, også her, gratulere min elskede lillesøster, tøffe lillebror, vakre svigerinne og morsomme tante med fødselsdagen idag. 14. mars er dagen dere!

Happy onsdag!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *