Denne uken var over på et blunk. Hva skal dere til helgen? Etter klokken 18 imorgen skal resten av helgen gå med til å pleie kjærligheten. Det har blitt lite tid til noe ekstraordinært den siste tiden.. Når det er sagt må jeg si jeg savner jentene mine. Og spesielt en, som opererte gallestein i haugesund igår. Etterpå skal hun til Bergen for avslapping hos hennes kjære mor.

Those moments. Min kjente og nære barndomsvenninde, som etter 10. klasse flyttet tilbake til hjembyen sin kirkenes, uten meg. Sist gang hun var i Bergen var lille gutten i magen hennes. Nå skal jeg endelig få se han utenfor magen og de skal få se mitt nye hjem. Mye og se frem til!

Ellers savner jeg disse bergensjentene her

Sånne øyeblikk som her

Og ekstra spesielt denne jenten her

Bare denne helgen, også jeg kaste lassoen og få samlet alt og alle som jeg liker så godt..

God helg til dere jenter, også til dere lesere da. I love you!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *