Hei dere. Lørdag, huset helt for meg selv. Etter å ha chatet med en bekjent i 4 timer på facebook er det på tide å kaste inn håndkle å gjøre noe. Var tidlig oppe i dag, skulle bare til byen for å handle litt matvarer, men så kom jeg over et tilbud på tilbords jeg ikke kunne motstå

Nemlig long drink glassene fra Rosendahl, til bare 99 kr for 4 stk. Det er det jeg kaller et kupp, så jeg kjøpte slik at jeg har 12. Har både kaffe og farrisglassene fra før.

Lekre kvalitetsglass som også tåler mye. Hørte fra en liten mus at tilbudet varer ut i dag. Bor du i Bergensområdet vet jeg at nesten alle tilbords-butikkene er tomme, men at de i steden selger ut kaffeglassene for samme pris. Må du ha longdrink glassene, har de et velfylt lager både i Åsane og Wallendahl i strandgaten.

Siden det regner trollkjerringer ute, tenker jeg å bake, slik at fryseren også får litt lørdagsgodt. Snakker vi cupcake’s?

God lørdag dere!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *