Hallo hallo. First thing first. Sjekk det været jeg våknet til i dag.

En nydelig og trengende kveld i går. Selv om jeg sovnet i sofaen i armkroken til min kjære klokken halv ti. Lagde en knallgod salat til middag i går. Med hjemmelagde fiskekaker. Til venstre ser du min, siden jeg er oliventryne.

I motsetning til meg er min kjære en dressing person, så det må han få.

Deilig smak av lørdag der altså. Men det stoppet ikke der. For jeg lagde noen helt fantastiske cupcake’s. Det eneste jeg angrer villt på, er at jeg brukte margarin til smørkremen istedenfor skikkelig meierismør. Siden jeg skulle lage en del smørkrem (pleier å ha liggende i frysen) og så mye margarin tilgjengelig, tenkte jeg bare “skit au”.

Nå har jeg ihvertfall lært, aldri mer margarin!

Kjedet meg litt mens mannen var i dusjen

Og syns disse bildene beskriver mye av stemningen i går. Lunt, koselig og etterlengtet

Jeg må jo dele oppskriften på de nydelige cupcakene, imens kan dere sjekke ut en annen veldig god oppskrift her. oppskrift på smørkrem finner dere i samme innlegg.
Nyt siste helge-dagen. Her får vi snart familie på besøk, lasagne på menyen, smaker sikkert godt på en søndag også.

Enjoy!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *