Heia livet.. Gjett hvorfor jeg fra nå av gjør meg selv en tjeneste når jeg merker bildene mine da?
Til tross for den manglende funksjonen for å lagre bildene på bloggen er det virkelig folk som gidder å stjele bildene uten i det heletatt å ha spurt meg først – i dont like you!

Har vært borti det så mange ganger, at jeg gidder ikke å blåse det opp til noen stor sak. Jeg feirer med litt mer sjokolade og en stor kopp med te under et pledd med verdens beste mann, fin måte å lade opp til ny og fersk uke. Etter en solfylt dag, høljer det nå ned og det lyner og tordner faktisk, dette lover bra.

Oppskrift på de normal-size cupcaksene mine tenkte jeg å spare til fredag, siden det er en perfekt inngang til helg. Friday – i promise.

SO LONG!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *