Innimellom alle ærendene mine igår, som forresten var en kamp i det regnværet som var. Hvorfor skal folk ha Bergansjakker til en prislapp på 4 tusen Kr, når dem i tillegg til jakken bruker paraply, også når det er opphold. Bergen altså, vi må være født med vannski på beina og paraply på hodet.

Uansett, jeg møtte en venninde, som importerer tekstiler, kosmetikk og telefon deksler fra utlandet. Sjekk hun ut på facebook her eller gruppen hennes her. Utrolig mye fint.

Jeg er desverre litt for lite flink til behandle telefonen slik den skal. Hele min telefonhistorie begynte med at jeg skyllte de to første telefonene jeg eide, i do. Har lenge sett etter et fint cover til iphonen min, men har liksom aldri funnet noe som er helt min stil.
Det har jeg nå.

I like!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *