God formiddag leserne mine. Har dere en god fredags følelse i dag? For min del er det en veldig liten håndfull hendelser som kan toppe dagen i dag og det den har og by på.

I går møtte jeg min kjære Cathrine i byen, jeg foreslo kaffe og hun er heldigvis ikke vond og be. Kaffe ble til sushi, og jeg elsker det, for det er virkelig altfor lengesiden både Cathrine og Sushi. Ahh, those everyday moments!

Litt bilder

Over her ser dere hvor skyet og grått det var i Bergen igår, men i dag er en ny dag og jeg våknet til dette rett utenfor soveromsvinduet mitt

I dag skal klesvasken henges ut. Årets første, elsker det. Nå har jeg gjort en final touch på gaven til Kine, og jeg håper hun liker den, for den har jeg brukt litt tid på. De beste fortjener det beste. Hun kommer forresten og henter meg i 12 tiden, så nå må jeg få gjort huset helgeklart i en fei!

Unner alle sammen der ute en absolutt nydelig fredag, og spesielt til de som bor i Bergen og deler denne følelsen og gleden over det gule på himmelen som gjør Bergen vakrere enn alle andre byer som finnes!

Eg lika dåke, oppskriften på helge cupcake, som jeg lovet dere, kommer senere i dag!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *