Hallo hallo. SÅ, for en stund tilbake fikset jeg litt på et bilde av en god venninde av meg. Var i storartet humør så jeg la det ut på veggen hennes på facebook og fikk kjempe god respons.
Med slike utgangspunkt som vist under, går redigeringen som en lek. Desverre bærer fotoet et preg av at det er tatt i farten med et litt mindre avansert kamerahus, er ikke vant på å redigere på akkurat det området, men litt sjarmerende er det likevel.

Bildet er tatt på bryllupsdagen vår, og etter å ha sett tidspunkt på når bilde er tatt, er dette rett etter vi var ferdig med vielsen. Vi har aboslutt alle bryllupsbildene bortsett fra dem som ikke er tatt med vårt eller fotografene sitt kamera i en og samme mappe, derfor er personen bak linsen på dette bilde fremdeles ukjent, så om noen var til stede denne dagen og har en anelse er det bare å skrike ut!

Ha en fin dag!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *