Hey hey hey! Er formen fin i dag? Min er ganske stigende, eller kanskje ikke. Kjente det var på høy tid med en samling, og vi, ihvertfall jeg (som lagde litt for mange og gode drinker til meg selv) hadde det kjempe hyggelig.

Mmm, gikk en del av disse ja. I love a splash with cranberry!

Jalla jalla, baguette til alla. Trodde vi, Stein Inge tok med seg halvparten på guttekveld, da han fant ut at vi til slutt faktisk bare ble jenter. Men gode, det var de, ihvertfall ifølge alle som fikk smake.

Fine jenter

Fine jenter begynner å bli i et fint humør

Det finnes bare en Ann B, and i love her

Hun galne modellen min som du kan lese mer om her, nevnte jeg at hun er singel? Veldig fin i formen her altså.

Vi prøver å være normal, men det var bare ikke vår dag, altså..

I dag har det vert et helt merkelig værskifte, fra snøstorm til veggene knaker, til sol og helt blå himmel i et tidsrom på 60 min.

I dag skal det denne skrotten pleies med sjokolade, sofa, pepsi max, mannelig armkrok og tv.

God søndag til alle fyllesyke sjeler der ute. Er du, forresten, gravid? – Det er jeg også, hver eneste 1. april.
Begynner ikke den å bli litt utgått?

So long!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *