Kjære fine, vakre lesere. Dere er så fantastisk. Tusen hjertelig takk for god og positiv respons på gårsdagens innlegg. Synes det er kjempe bra at dere deler det samme synet som meg, på den måten føler jeg meg ikke så utenfor, slik som jeg gjorde i går.

Til alle som lurte på hvordan det går med foten, kan jeg fortelle så mye som at den ankelen som ikke var skadet fra før av, er fin, mens den andre må nok opereres, med mindre det kommer en mirakel kur som gjør at jeg kan unngå kniven. Den tid den sorg.

Den nydelige solen skinte heldigvis i dag også, slik at jeg kunne gjøre opp gårsdagen med en ekstra fin dag i dag. Og jammen meg får jeg det til. Ingenting er som en dag med en god venninde, Bergen med sol på og god mat.
Vi startet med sushi frokost.. Dersom du ikke har vert innom Ichiban og du bor i Bergen, har du virkelig gått glipp av meningen med livet. Høhø.

Deretter bestemte vi oss for å dra på Fløien. Det var så kald vind, så vi bestemte oss for å dra innom noen butikker for å se etter et skjerf, men hallo? de skjerfene vi fant var jo tynnere enn strømpene jeg hadde på meg. Vi er faktisk bare i April folkens!

Ann B fant en marihøne på veien. Ladybug.

Vakre byen “min”
Her kommer et lite bilderas fra en vakker dag:

Nå er jeg klar for å sprette hvitvinflasken, ta beina på bordet en, god dvd i spilleren og popcorn i skålen. Da vi var innom litt butikker i dag fant jeg noe veldig lurt noe, som jeg har lett etter lenge. Viser dere i morgen.

God påske, håper solen skinner på dere alle, fininger!

0 Kommentarer Kategorier: .

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *