Hallo, hallo. Har dere en fin skjærtorsdag? ♥ I dag har vert en god dag her i huset, uten med for mye på planen, og muligheten til å bare ligge å nyte en kopp med nytraktet kaffe på sengen sammen med den elsekde mannen min.

I går mens jeg tråsket rundt i byen, var jeg innom Tilbords. En butikk som alltid er verdt et besøk, som vanlig, gikk jeg ikke ut derfra tomhendt.

Jeg har lenge sett etter en slik knivblokk, som de faktisk har utstilt på Tilbords Lagunen, men ikke til salgs pga produksjonsfeil. Noen av dere kommer helt sikkert til å rynke på nesen og føle seg skyldig fordi jeg har lagt et hat-forhold til den klassiske magnetstripen som de fleste henger på veggen.

Med denne knivblokken har du knivene dine lett tilgjengelig og veldig synlig, helt ypperlig dersom du er glad i å tilbringe mye tid på kjøkkenet og er glad i knivblader av god kvalitet.

Visste du at:

– At knivene blir sløve av å oppbevares i kjøkkenskuffen?
– At rustfrie kniver er aldri er helt rustfrie? Vask og skyll kniven (aldri i oppvaskmaskin) etter bruk og tørk godt av, slik at ikke fukt og syre fra maten ødelegger bladet.
– At en fullblods japansk kokkekniv koster mellom 25000 – 35000 NOK og at japanske kokker kun bruker og kjøper maks 2 av dem i løpet av hele sin karriere og behandler knivene som et kjært barn?
– En kniv som ikke har hakk i eggen skal aldri slipes? Er kniven sløv, skal den brynes – enten ved hjelp av et diamantbryne eller et keramisk bryne.

Dette er knivene som blir brukt hver eneste dag, men siden jeg har enda flere kniver, går jeg nok til anskaffelse av en til, slik at jeg kan ha hele samlingen fremme. De fortjener å bli sett, rett og slett.

Creds til dette produktet for:

♥ Stødighet
♥ Fint og symmetrisk design
♥ Sterk magnet
♥ Pris

Prisen på knivblokken har en ordinær pris på 525 NOK, noe som jeg synes er absolutt verd pengene. Du får den nå på tilbud til kr 250 NOK hos Tilbords

Annonse

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *