Hei dere. Da har vi vert på kino, til en forandring gikk vi på en tidligere forestilling og er allerede hjemme. Siden mannen fikk så akutt vondt i magen, stakkar, ligger han på sofaen, og jeg bak tastaturet og koser meg.
Påsken har alltid betydd mye for oss, stikkord som “tilbringe kvalitetstid sammen” , “vise hverandre kjærlighet”, og “ha det gøy” er øverst på listen i denne høytiden.
I fjor var jeg på påskejakt etter X antall egg, med kart og det hele som mannen hadde stelt i stand.

I år gjorde vi noe gøy, men litt mer min greie. En romantisk greie. For hvem vil vel ikke ha et egg fyllt med komplemanger og rosende ord?

For å gjøre det ekstra spennende, bestemte vi oss for dette over en måned før påske.

Vi ble enige om å skrive minst 10 ting vi liker med hverandre, det var ikke akkurat vanskelig, jeg måtte stoppe på 19, fordi egget ble så fullt.

Bilde til høyre er min topp 4 fra Stein Inge, mens bilde til venstre viser Stein Inge’s topp 5.

Dette er, uten den minste tvil, det beste påske egget jeg noen gang har fått, og det setter “money can’t buy happyness” helt på spissen. Selv om jeg har over et halvt kilo med smågodt øverst og langt innerst i kjøkkenskapet, tror jeg faktisk at jeg, med dette egget, kunne vert det foruten.

Prøv det sammen med din kjære du også! Det er aldri for sent ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *