God morgen, herlige mennesker. Er dere klare for ukens pang start? det er jeg. Men først litt bilder fra gårsdagen, lammekjøttet var så utrolig mørt og perfekt krydret. Mmmm, også dèn sausen da, ingenting som slår sjysaus av lammesjy.

Fløtegratinerte poteter

Upåklagelig stemning ved bordet

Hun dessert – søsteren min

Jeg kan love dere at den smørkremen jeg lagde til denne dessert-cupcaken smakte himmel. Oppskriften kommer på fredag, siden det passer best!

Nå skal jeg og mannen på en liten løpe tur, også blir det dusj, frokost og avgårde på “stoff til lift-gardin – jakt”. Jeg håper på å finne noe fint til soverommet, som har et ikke-solgjennomtrengende stoff, siden spesialgardinen til vinduet vi hadde bestilt ikke produseres lenger. Deretter blir det noen timer jobbing, også må den walk in closeten males ferdig, for nå er vi mektig lei over å ikke ha verken kontor eller walk in, siden walk in må bli ferdig før vi kan begynne på det som skal bli kontor, high five for that!

NÅ må jeg tutle. Vi skrives helt sikkert senere ♥

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *