Hei igjen ♥

Har dere hatt en fin tirsdag? Jeg føler meg rimelig effektiv når jeg kan si jeg har vert på trening, IKEA, Åhlens, Riviera Maison, Tilbords, hobbykjelleren, Meny for litt handling og Stoff og stil for oppdrag lystett liftgardin.

Vedsiden av min lille oppramsing av noen av mine favoritt butikker, kan jeg også meddele at lystette liftgardiner faktisk eksisterer, in fact, så er det ikke verre enn at du bare sier til stoff og stil damen at du vil ha et fòringstoff på baksiden av stoffet du vil ha. Hurra for stoff og stil og hurra for fòringstoff.

Jeg kommer selvfølgelig ikke foruten noen «bumps in the road», for når Ingrid skal handle noe, så møter hun alltid på spennende skjebner og utfordringer, så det kan godt være at hun må rive seg i håret fordi stoff og stil damen finner ut at stoffet, som perfekt matcher både tapeten, mønstrene og fargene i rommet, har gått ut av produksjon. Men det vet vi ikke sikkert enda, og skjebne er egentlig noe tull, siden Ingri alltid på en eller annen merkelig måte, får det akkurat som hun vil, selv om det ofte innebærer litt krasse vokaler og riving i hår. Den tid, den sorg, stemmen kan man forandre på og håret, det vokser ut igjen.

Jeg kan også meddele at på IKEA, klokken 10:45 i dag, var et eneste kaos. Jeg angrer egentlig litt på at jeg var der i dag, fordi jeg ikke liker å være en del av et så stort kaos, og i tillegg måtte betale for det. Det varte heldigvis ikke så altfor lenge, bare lenge nok til å observere eldrebølgen som skal lære HURTIGKASSEN for ca 10. gang.

Jeg har ikke gått helt tom for min meddeling-het enda, for på veien hjem fra IKEA Åsane, måtte jeggå et ærend som hadde location sentrum. Og da må jeg nesten, nok en gang, få meddele at det overhode ikke var for å putte noe av dette i vesken min

For hvilket konditori – skap har vel ikke godt av en liten oppgradering? Ikke si noe til Stein Inge, da :D

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *