Hei vackra ♥

Plutselig bestemte jeg meg for gulv, kan ikke røpe alt enda, noe må jo vi ha å glede oss til. Istedenfor å sitte å se på at malingen tørker, er jeg på plass forran skjerm og tastatur for å nettshoppe litt til soverommet, nå synes jeg det har gått vel lang tid siden vi pusset opp. Jeg håper virkelig at de lift gardinene kommer i det stoffet jeg hadde valgt i utgangspunktet.

Til dere nye, herlige folk som ikke har sett soverommet

Flere bilder kan sees i soverom-kategorien på bloggen her.

Og for dere som ikke ser det, er sengetøyet på bilde nr 1 her oppe, helt feil, så utrolig feil. Jeg mener, vi er vel ferdig med både jul og påske?
Det er på høy tid med en oppgradering i sengetøysortimentet, og jeg har funnet noe, som jeg riktig nok allerede har lagt i handlekurven hos Ellos.

Gutsen sengesett fra Ellos, stort pluss for et 6 delers sett for en prislapp på kun 299 -, Jeg går selvfølgelig for fargen Linbeige til venstre.

Stripet sengekappe, også fra Ellos. Har også lagt 2 stk jill sengesett i handlekurven. Når jeg ser på sengekappen, angrer jeg ikke et enesete sekund på at jeg valgte bort sengestammen. Kjempe greit å kunne variere.
Liker dere det?

Jeg vet jeg kan være vanskelig noen ganger, (ja, okei, som oftest) men denne gangen har jeg ganske få kriterier, ihvertfall til å være den som til vanlig har en hel liste med kriterier.
Sengetøyet må:

♥ Ha striper i seg
♥ Ikke noen andre farger enn beige og hvitt
♥ Kunne vaskes på minst 60 (helst 90 grader)
♥ Ikke koste mer enn 500 -, pr sett ( 1 dyne og 1 pute )

Før jeg klikker dette hjem; er det noen andre som vet hvor jeg kan få tak i lignende stil? Jeg kunne f.eks tenkt meg et sett med litt bredere og litt tynnere striper øverst, gjerne med flere nyanser i beige-tonen.
Kom gjerne med tips og råd til hvordan gardinene (ikke lift gardinene som er bestilt) skal se ut og hvordan jeg kan få tak i dem.

Jeg vet at dere sitter inne med noen gode idèr, og ikke vær redd for kommentarfeltet, jeg vet dere er der alle sammen, jeg vet det faktisk så godt at jeg måtte gnikke meg i øynene 1, 2, 3 og 4 ganger for å se etter om det faktisk var sant at jeg lå på topplisten i Bergen. Gøy!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *