God lunsj,dere ♥

Så, siden jeg måtte gjemme vekk mine siste innkjøp på grunn av at mannen kom hjem litt tidligere enn ventet, tenkte jeg å vise dere dette i dag! Det stemmer at han er en av mine faste lesere, men nå kan jo han finne det ut via bloggen, og samtidig bli overbevist av deres (mest sansynlig) positive tilbakemelding. (Takk på forhånd, høhø).

Nye spisebrikker til hverdagsmiddagen var sårt trengt.
Fant disse på Åhlens, så fine!

For noen dager siden, mens jeg tørket støv, klarte jeg å knuse den ene telys lykten jeg hadde i vinduskarmen. Nå står den andre der veldig ensom, så nå skal den erstattes med dette fine paret her:

Glass lykter fra Åhlens

Serviettholder, hvor skal jeg begynne? Jeg lette Bergen sentrum rundt etter en hvit serviettholder i rotting, men neida. Denne skal pusses og males.

Også de fine serviettene da

You like?

Jeg tripper i treningstøyet her, jeg kan dele så mye som at den ankelen ihvertfall ikke blir bedre, snarere tvert i mot, på tide å komme seg til legen? Kanskje, må tenke på det litt til, mens jeg tester ut sykling istedenfor løping.

Nå må jeg rydde vekk alt rotet her, før øynene mine blir rød, deretter skal det males, tak, vegger, vindu, you name it. Jeg trenger forresten deres hjelp til valg av gulv til closet og kontor..
Vi skrives senere!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *