Dere ♥

Til dere som ikke har fått det med seg enda, eller til alle de fantastiske nye leserne mine, så elsker jeg å bake. Cupcake må være favoritten, man trenger bare noen få grunnoppskrifter, også er det mangfoldige måter du kan få så mange forskjellige smaker.
Når det er sagt, det gøyeste er vel å pynte dem? Vær kreativ, kun fantasien setter grenser.

Siden jeg startet å blogge, har jeg blitt flinkere å ta bilder og samtidig skrive ned oppskriftene, som jeg igjen deler med dere.
“problemet”, om man kan kalle det det, er at det faktisk ikke er så veldig lengesiden jeg fant en god flyt i denne bloggingen. Så til deg som så fint spurte om jeg kunne lage et innlegg med mine arkiverte cupcake samlng; ja, det kan jeg, men som skrevet over blir det ikke så mye å skryte av:

Disse lagde jeg med en egg-basert frosting/glasur, denne kan være vanskelig å få til om du ikke er vant med å lage den, men jeg har trua, det er bare til å prøve til det sitter!
Oppskriften på både deig og frosting, finner du her

Cupcakene over her, må være noen av de beste jeg både har smakt og lagd. Oppskriften finner du her, til disse har jeg brukt den enkle smørkremen, den finner du her

Disse over lagde jeg til ære for siste dagen i påske, gjorde en liten vri på enkle frostingen, som du finner her

Happy cupcake day!

Kommenter

Your email address will not be published. Required fields are marked *